TTplus - yksilöllistä ravintovalmennusta terveytesi tueksi

Luennot ja koulutukset

Tilaa Tarja Tuuli-Dammertin ravitsemukseen ja terveyteen liittyvä luento tai luentokokonaisuus haluamistasi aiheista. Myös räätälöidyt luennot ja koulutukset asiakkaan tarpeen mukaan.

”Tarja on huikean ammattitaitoinen kouluttaja sekä mielenkiintoinen luennoitsija, jolla on kyky selittää vaikeitakin asioita helposti ymmärrettävällä tavalla. Motivoiva, omistautunut ja osallistava luennoitsija."

Paras tilaisuus ja opetus syntyy intensiivisistä luennoista ja koulutuksista

TTplus - luennot - irti sokerista

Irti sokerista!

Vaivaako sinua ylipaino tai syöpöttely? Ailahteleeko mielialasi? Himoatko pastaa, pullaa tai muuta makeaa? Oletko yliherkkä sokerille tai peräti siitä riippuvainen? Luennolla käsitellään makeanhimon fysiologiaa, sokeririippuvuuden syntyä ja seuraamuksia. Saat myös tietoa ja työkaluja makeanhimosta irti pääsemiseksi, kehon epätasapainotilan palauttamiseksi luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin

TTplus - luennot - mieliala ja ravitsemus

Mieliala ja ravitsemus

Luennolla käsitellään aivojen ja mielen terveyttä ravitsemuksen kannalta, sisältäen tietoa mm. masennuksesta, addiktioista, muistille tärkeistä ravintoaineista ja aivoja vanhentavista tekijöistä. Luento tarjoaa uutta tietoa ja työkaluja aivojen ja mielenterveyden tukemiseen luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin.

TTplus - luennot - Ravitsemistasapaino - pysyvän painonhallinnan avain

Ravitsemistasapaino - pysyvän painonhallinnan avain

Luennolla käsitellään painonhallintaan vaikuttavia ravitsemuksellisia tekijöitä alkaen perimästämme, yksilöllisistä eroavaisuuksistamme ravinnon suhteen, kehoamme kuormittavista tekijöistä ja ravitsemustilaan vaikuttavista fysiologisista toimintahäiriöistä. Luento tarjoaa uutta tietoa ja työkaluja ravitsemustasapainon palauttamiseksi ja painonhallinnan helpottamiseksi luonnollisin, ravinto-terapeuttisin keinoin.

TTplus - luennot - suolisto ja ravitsemus

Suolisto ja ravitsemus

Vatsaongelmat ovat hyvin yleisiä, mutta eivät normaaleja. Ne kertovat jonkin olevan vialla. Taustalla voi olla myös gluteeni- ym. ruoka-aineyliherkkyyksiä. Suolisto-oireet yhdistetään myös monien sairauksien ja oireiden syntyyn, kuten iho-ongelmat, tulehdukset, väsymys, ylipaino jne. Luento tarjoaa uutta tietoa ja työkaluja yleisimpien suolisto-ongelmien itsehoitoon ja ennaltaehkäisyyn, luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin.

TTplus - luennot - Hormonit ja ravitsemus

Hormonit ja ravitsemus

Luennolla käsitellään erilaisia elimistöämme stressaavia tekijöitä, ja miten ne vaikuttavat terveyteemme ja ravitsemustasapainoomme. Erilaisten stressioireiden taustalla voi olla myös elimistölle sopimaton ravinto, piilevät ruokayliherkkyydet, kilpirauhasen ongelmat tai ympäristömme hormonihäiriköt. Luento tarjoaa uutta tietoa ja työkaluja elimistön stressin helpottamiseksi ja hormonitoiminnan tasapainottamiseksi luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin.

TTplus - luennot - Elimistön happo-emäs tasapaino

Elimistön happo-emäs tasapaino

Luennolla käsitellään ravinnon ja ympäristön vaikutusta elimistömme happo-emästasapainoon. Hapan keho oireilee monin eri tavoin, elottomista hiuksista, ylipainosta, lihaskivuista ja muista kolotuksista aina luuston kuntoon asti. Sinnikkäät selluliittimme kielivät myös kehon happokuormasta. Luennolla saat uutta tietoa kehon happo-emästasapainon merkityksestä terveyteesi ja työkaluja happo-emästasapainon palauttamiseksi luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin. Luentoon sisältyy makutesti.

TTplus - luennot - Energia ja suorituskyky

Panosta hyvinvointiisi – energiaa ja suorituskykyä päivään!

Terveytesi ja hyvinvointisi koostuu monesta eri asiasta, ja ravinto on ehdottomasti yksi tärkeimmistä rakennusaineista niin fyysiselle kuin psyykkisellekin hyvinvoinnillesi. Terveys, energisyys ja hyvä olo on ihmisen luonnollinen tila. Luento tarjoaa uutta tietoa ja työkaluja yksilöllisen ruokavalion löytämiseksi, paremman terveyden ja energiatason saavuttamiseksi, luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin. Luentoon sisältyy terveystesti.

Tasapainottajat - Ravitsemustasapaino, ravintoterapeuttinen yksilövastaanotto

Tasapainottajat®

Ravitsemustasapainoosi vaikuttavien tekijöiden 7 luennon sarja + ravintoterapeuttinen yksilövastaanotto

"Tarja on motivoiva, omistautunut  ja osallistava luennoitsija."