TTplus - yksilöllistä ravintovalmennusta terveytesi tueksi

Ajankohtaista

Tästä löytyvät ajantasaiset tiedot tapahtumista, luennoista ja muista ravintovalmennukseen liittyvistä asioista.

Ilmoitamme täällä myös mahdollisista aikatataulujen muutoksista ja peruutuksista sekä muista TTplus Oy:n toimintaan liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Muista käydä myös TTplus Oy:n Facebook-sivuilla.

Terveellinen ikääntyminen. Järvenpään Opisto

Tarja Tuuli-Dammert
ke 10.10.2018, klo. 18.00-19.30
JÄRVENPÄÄ-TALO Juhani Aho -Sali, Hallintokatu 4, Järvenpää

Optimaalista elinvoimaa ja nuorekkuutta ylläpitävän sekä ennenaikaista rappeutumista ja vanhenemista hidastavan ravinnon ja tukiravinteiden erityispiirteet, luonnollisin ravintoterapeuttisin keinoin. Luennon alussa julkistetaan Järvenpään Opiston Vuoden Aikuisopiskelija.

Kurssikoodi 8400. Ei ilmoittautumista netin kautta. https://opistopalvelut.fi/jarvenpaa/

 


Elimistön ravitsemustasapaino (4 x 2,66h) Keravan Opisto

Tarja Tuuli-Dammert
27.9.-8.11.2018, klo. 18-20  (to 27.9., to 11.10., ti 23.10., to 8.11.)
KERAVAN KIRJASTO, Satusiipi. Paasikivenkatu 12, Kerava

Ravitsemushoidosta ja itsehoidosta kiinnostuneille, sopii myös laihduttajille. Kurssin neljä osaa muodostavat kokonaisuuden. Opiskelun lisäksi kurssi tarjoaa tilaisuuden henkilökohtaiseen muutosprosessiin kunkin kurssin lopussa annettavine tehtävineen ja täydentävine aineistoineen Peda.net verkkoympäristössä. Kurssi tarjoaa uutta tietoa ja työkaluja ravitsemustasapainon ylläpitämiseksi, ja palauttamiseksi luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin. Ota mukaan omat muistiinpanovälineet.

Hinta 39 €.  Ilmoittaudu kurssikoodilla 140804  https://opistopalvelut.fi/kerava/   Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautuminen alkaa 9.8.2018

 


Panosta hyvinvointiisi – energiaa ja suorituskykyä päivään! Tuusulan Opisto

Tarja Tuuli-Dammert
Ke 26.9.2018, klo 18.00-20.00
HYÖKKÄLÄN KOULU, auditorio. Kirkkotie 9-11, Tuusula

Terveytesi ja hyvinvointisi koostuu monesta eri asiasta, ja ravinto on ehdottomasti yksi tärkeimmistä rakennusaineista niin fyysiselle kuin psyykkisellekin hyvinvoinnillesi. Terveys, energisyys ja hyvä olo on ihmisen luonnollinen tila. Luento tarjoaa uutta tietoa ja työkaluja yksilöllisen ruokavalion löytämiseksi, paremman terveyden ja energiatason saavuttamiseksi luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin. Luentoon sisältyy terveystesti.

Ilmoittaudu kurssikoodilla 830202   https://opistopalvelut.fi/tuusula/  Ilmoittautuminen alkaa 13.8.2018

 


Ravintoterapian perusteet, aloituskurssi (ei sido jatko-opintoihin)/ Suomen Terveysopisto Salus

Tarja Tuuli-Dammert
La-Su 22.-23.9.2018 klo. 10.00 – 18.00
MÄKELÄN KOULU, Mäkelän koulu, Hattulantie 2, Helsinki

Suomalaisten ravitsemustottumukset ja ravitsemusvirheet sekä niiden terveysvaikutukset. Terveellisen ravitsemuksen ja ravintoterapian perusteet sekä niiden rooli terveyden edistämisessä ja sairauksien hoidossa. Viralliset ravitsemussuositukset ja kansainvälisessä hoitokäytännössä kauan sovellettujen ravitsemusohjelmien erityisominaisuudet, niiden käsite-erot viralliseen ravinto-oppiin verrattuna.
Kurssin hinta on 240 eur.

 


Tasapainottajat® Keravan ryhmät kevät 2018

Kurssi sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneita terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä ravintoterapeuttisin keinoin. Ohjelma etenee terveyteemme ja ravitsemustasapainoomme vaikuttavien eri tekijöiden teemoilla, kuten verensokerit, hormonit, suoliston terveys, happo-emästasapaino, eri ikäkausien tuomat haasteet, muut kehon kuormitukset, lisäravinteet jne.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 9.2.2018 mennessä info@tasapainottajat.com ’Keravan ryhmä’

Tarja Tuuli-Dammert / 050 3070670 / www.tasapainottajat.com

 


Tarja Tuuli-Dammert koulutusluento

Sokeririippuvuus ja sen hoito

Helsinki La 13.1.2018 klo. 10.00 – 18.00 Töölöntullinkatu 6

Opi tunnistamaan sokerit, makeahimon ja sokeririippuvuuden hallintaan vaikuttavat tekijät ja niiden biokemiallisiin prosesseihin liittyvät syntymekanismit; hormonien ja välittäjäaineiden epätasapaino, suoliston terveys, ravintoainepuutokset, aivojen muuttunut kemia, mielihyväriippuvuus ja stressin vaikutukset. Kurssi tarjoaa tietoa oireiden hallitsemiseksi, elimistön tasapainon palauttamiseksi ja riippuvuudesta irti pääsemiseksi.

Kurssin hinta on 160 eur.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Suomen Terveysopisto Salus: opisto (at) terveysopisto.fi
http://www.terveysopisto.fi/

 


Elimistön ravitsemustasapaino (4 x 2h) Keravan Opisto.

27.9.-22.11.2017, Ke 18-20

Ravitsemushoidosta ja itsehoidosta kiinnostuneille, sopii myös laihduttajille. Kurssin neljä osaa muodostavat kokonaisuuden. Opiskelun lisäksi kurssi tarjoaa tilaisuuden henkilökohtaiseen muutosprosessiin kunkin kurssin lopussa annettavine tehtävineen. Kurssi tarjoaa uutta tietoa ja työkaluja ravitsemustasapainon ylläpitämiseksi, ja palauttamiseksi luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin.

Ilmoittaudu kurssikoodilla 140804

 


Aivot ja ravitsemus Keravan Opisto.

30.3.2017 klo. 18.30 – 20.00

Luennolla käsitellään aivojen terveyttä ravitsemuksen kannalta, sisältäen tietoa suoliston merkityksestä aivoille, masennuksesta, ruokariippuvuuksista, aivoja vahvistavista tekijöistä ja muistille tärkeistä ravintoaineista. Luento tarjoaa uutta tietoa ja työkaluja aivojen terveyden tukemiseen luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin.

Luennoitsija: diplomiravintoterapeutti Tarja Tuuli-Dammert
Luentomaksu: 5 €
Ilmoittauduthan etukäteen - kiitos
https://opistopalvelut.fi/kerava/course.php?l=fi&t=6999

 


TTplus vastaanotto on muuttanut.

Uusi osoite on Kauppakaari 4, 2krs, Kerava. Saimme lisää tilaa myös Keravan Tasapainottajat ryhmille. Tiedustelut 050 3070670 / tarja.tuuli(at)tasapainottajat.com / www.tasapainottajat.com

 


Tarja Tuuli-Dammert Yleisöluentoja

Aivojen terveys ja ravitsemus.

TUUSULA Ti 6.10.2015 klo. 18.00 - 20.00 Hyökkälän koulu, auditorio, TUUSULA

Luennolla käsitellään aivojen ja mielen terveyttä ravitsemuksen kannalta, sisältäen tietoa mm. masennuksesta, riippuvuuksista, muistille tärkeistä ravintoaineista ja aivoja vahvistavista tekijöistä. Luento tarjoaa uutta tietoa ja työkaluja aivojen terveyden tukemiseen luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin.

Vapaa pääsy!

www.tuusula.fi/kansalaisopisto

 


Ruokayliherkkyysseminaari

Pe 8.5.2015 klo. 14.00, Mäkelän koulu, HELSINKI

Haluatko parantaa omaa hyvinvointiasi? Haluatko erottaa allergian ja yliherkkyyden toisistaan? Tervetuloa osallistumaan seminaariin!

Ruokayliherkkyyden oireet, hoito ja testaaminen Tarja Tuuli-Dammert. Kysymyksiä ja keskustelua. Pientä purtavaa tarjolla alkaen klo. 13.30

Seminaarin järjestää Food-Detective testin maahantuoja ja tunnettu mikrobiologian ja diagnostiikan asiantuntijayritys Labema Oy

Vapaa pääsy!

www.food-detective.fi

 


Irti sokerista! Hyvinkäällä

Ke 17.9.2014 klo. 18.00 Laurea, Isoa Auditorio, HYVINKää

Vaivaako sinua ylipaino tai syöpöttely? Ailahteleeko mielialasi? Himoatko pastaa, pullaa tai muuta makeaa? Oletko yliherkkä sokerille tai peräti siitä riippuvainen? Luennolla käsitellään makeanhimon fysiologiaa, sokeririippuvuuden syntyä ja seuraamuksia. Saat myös tietoa ja työkaluja makeanhimosta irti pääsemiseksi, kehon epätasapainotilan palauttamiseksi luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin.

Kurssimaksu 5 €.

 


Irti sokerista! Tuusulassa

Ti 30.9.2014 klo. 18.00 - 20.00 Hyökkälän koulu, auditorio, TUUSULA

Vaivaako sinua ylipaino tai syöpöttely? Ailahteleeko mielialasi? Himoatko pastaa, pullaa tai muuta makeaa? Oletko yliherkkä sokerille tai peräti siitä riippuvainen? Luennolla käsitellään makeanhimon fysiologiaa, sokeririippuvuuden syntyä ja seuraamuksia. Saat myös tietoa ja työkaluja makeanhimosta irti pääsemiseksi, kehon epätasapainotilan palauttamiseksi luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin. Vapaa pääsy! Ennakkoon ilmoittautumalla varmistat paikkasi luennolle.

Ilmoittaudu kurssikoodilla 830202 Tuusulan opiston sivuilta www.tuusula.fi/

 


Kansalaisopisto Suomen Terveysopisto Salus kouluttaa

TTplus vastaanottotyön, -luentojen ja ryhmäohjausten lisäksi toimin jatkossa myös Suomen Terveysopisto Saluksessa opettajana. Uusi ravintoneuvoja ja -terapeuttikoulutus alkaa taas Helsingissä, 15.-16.3.2014.

Tervetuloa opiskelemaan!

www.terveysopisto.fi

 


Keho tasapainoon Keravalla Keho tasapainoon -kurssit jatkuvat Keravalla.

Kurssi sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneita terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä ravintoterapeuttisin keinoin. Ohjelma etenee terveyteemme ja ravitsemustasapainoomme vaikuttavien eri tekijöiden teemoilla, kuten verensokerit, hormonit, suoliston terveys, happo-emästasapaino, eri ikäkausien tuomat haasteet, muut kehon kuormitukset, lisäravinteet jne.

Kursseja on seitsemän (kesto 2h/kerta), alkaen 30.1.2014, joka toinen torstai. Valittavana päivä- tai iltaryhmä. Keravan Tasapainottajat kurssit toteutetaan pienryhmissä, joten paikkoja rajoitetusti. Varaa paikkasi nyt!

Toimin kurssin ohjaajana. Lämpimästi tervetuloa!

Tarja Tuuli-Dammert / 050 3070670

 


Tarja Tuuli-Dammert Yleisöluentoja

Elimistön happo-emästasapaino

ti 21.1.2014 klo. 18.00 Hyökkälän koulu, auditorio, TUUSULA

Luennolla käsitellään ravinnon ja ympäristön vaikutusta elimistömme happo-emästasapainoon. Hapan keho oireilee monin eri tavoin, elottomista hiuksista, ylipainosta, lihaskivuista ja muista kolotuksista aina luuston kuntoon asti. Sinnikkäät selluliittimme kielivät myös kehon happokuormasta.

Luennolla saat uutta tietoa kehon happo-emästasapainon merkityksestä terveyteesi ja työkaluja happo-emästasapainon palauttamiseksi luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin. Luentoon sisältyy makutesti.

Vapaa pääsy! Ennakkoon ilmoittautumalla varmistat paikkasi luennolle. Ilmoittaudu kurssikoodilla 830203 Tuusulan opiston sivuilta www.tuusula.fi/kansalaisopisto

 


Mieliala ja ravitsemus

to 6.2.2014 klo. 18.00 Laurea, Iso Auditorio, HYVINKää

Luennolla käsitellään aivojen ja mielen terveyttä ravitsemuksen kannalta, sisältäen tietoa mm. masennuksesta, addiktioista, muistille tärkeistä ravintoaineista ja aivoja vanhentavista tekijöistä. Luento tarjoaa uutta tietoa ja työkaluja aivojen ja mielenterveyden tukemiseen luonnollisin, ravintoterapeuttisin keinoin.

Kurssimaksu 5 €.
Kurssikoodi 270021. Hyvinkään Opiston sivut www.opistopalvelut/hyvinkaa